Hermeščec Power of Heart direktan bioenergetski tretman za razne bolesti i tegobe metodom Hermeščec Heart Power of Heart Healing se provodi u direktnom kontaktu sa tretiranom osobom. Kod direktnog tretmana primjenjuje se jedinstven sustav kod kojeg osoba osjeća izrazito velik protok energije da ne može stajati.

Ako osoba stoji za vrijeme tretmana uz nju su dvije osobe koje joj pomažu da ne padne ili ne bude odbačena snagom energije u prostoru. Također se za vrijeme tretmana napravi nekoliko pauza kako bi se osoba osvježila i sabrala dojmove i iskustva.

Tretman se izvodi prema ranijem dogovoru u zakazano vrijeme. Hermeščec Heart Power of Healing uspješno djeluje kod svih vrsta bolesti i zdravstvenih problema.

Broj tretmana ovisi o vrsti bolesti i individualnom dogovoru.

 

NAPOMENA:

Bez obzira što se na internet stranicama može vidjeti snaga energije i reakcije ljudi, tek po dolasku se svatko uvjeri u vjerodostojnost objavljenih vide. Često osobe kažu,… mislile smo da je to varka i namješten snimak. Tek kad sse same uvjere da ih snaga Power of Hert ljulja, nosi i baca, shvate da su trebale doći i prije.