Dekodiranjem srca promijenite cijeli svoj život – Dekodiranje srca po Hermeščec Healing Pover of Heart metodi se provodi u šest odvojenih dekodiranja i namijenjeno je svima koji žele, osloboditi svoj bioenergetski potencijal, reprogramirati svoj DNK, izdignuti se iznad kolektivne svijesti i djelovati za svoju dobit na zdravstvenom, materijalnom i emotivnom polju.
Dekodiranjem srca automatski u sebi pokrećete proces samo izlječenja i osposobljavate se kako djelovati u određenim situacijama i pomoći sebi i svojim bližnjima.
Dekodiranje srca se preporučuje kod najtežih oboljenja jer ubrzava proces izlječenja u odnosu na individualne tretmane ili bilo koju drugu metodu. Dekodiranjem srca potičete promjenu odnosa i zdravstvenog stanja u cijeloj obitelji, među prijateljima, radnim kolegama i poslovnim partnerima. Upravo se zbog te činjenice mijenja cijeli vaš život.
Dekodiranje srca se preporučuje radi prevencije, osobama koje još nemaju zdravstvenih problema, kao i terapeutima bilo čije metode, koji rade sa oboljelim osobama. Dekodiranje srca je dobra osnova za sve koji žele povećati svoj osobnog bioenergetski potencijal.