Vježbajući vježbe za razvijanje psihofizičkih sposobnosti po metodi Hermeščec Energy Practice bit ćete poput drveta koje sa svojim dubokim korijenima, snažnim deblom i velikim širećim granama izrasta prema nebu. Imat ćete osjećaj snage i stabilnosti, ali i kao da se ne pomičete.

U stvarnosti ćete zapravo rasti iznutra. Ranije obavijen tajnošću, ovaj zdravstveni sustav sada privlači veliku međunarodnu pozornost i predmetom je znanstvenih  ispitivanja.

Rezultati koje ćete vježbanjem postići su slijedeći: ojačan imunitet, uspješno liječenje kroničnih bolesti, visoka razina dnevne energetske razine i prirodna regeneracija cijelog tijela i živčanog sustava.

Ovaj sustav energetskih vježbi potpuno iznenađuje većinu ljudi, jer iako je definitivno riječ o energetskom sustavu vježbi, on ne uključuje gotovo nijedan pokret.

Za razliku od gotovo svih svih svih drugih načina vježbanja, koji koriste energiju, ovaj zapravo stvara energiju. Kako je to moguće? Odgovor leži u prirodi energije u samom ljudskom tijelu i način kako se ona stvara i kako se kreće unutar ljudskog tijela.