Dr. Barbara Brennan, osnivač škole, svjetski je poznati iscjelitelj, učitelj i bivši fizičar NASA-ine, i najprodavaniji autor knjiga Ruke of Light, svjetlost u nastajanju, temeljno svjetlo iscjeljivanje i serije knjiga Seeds of the Spirit. Zadnjih 35 godina posvetila je istraživanju i istraživanju polja ljudske energije.

Fizičarka Barbara Ann Brennan rođena 19. veljače 1939. godine, oslanja se na znanstvene i metafizičke izvore kako bi okupila mnoge aspekte ljudskog iskustva koji opisuju i objašnjavaju proces ozdravljenja.

Osnovana 1982, Barbara Brennan škola za iscjeljivanje je svjetski premijer instituta praktičnog liječenja i osobne transformacije. BBSH je licenciran od strane Komisije za neovisno obrazovanje, Florida Odjel za obrazovanje kako bi odobrila i Stručni studij Diploma i Bachelor of Science stupnjeva u Brennan Healing Science, specijalizirani oblik holističke zdravstvene zaštite naučio na BBSH. Ovo je praktičan sustav iscjeljivanja koji funkcionira s individualnim sustavom energetske svijesti kako bi stvorio fizičko, emocionalno, mentalno i duhovno zdravlje.

Studenti imaju izuzetnu želju za izlječenjem i razlikovanjem u vlastitom životu i životu drugih. Image3-b Dolaze sa strastima za učenje, zajedništvo i doživljavanje punine sebe dok su u ljubavi prema životu , BBSH podržava i poštuje ove čežnje, pozdravljajući bitno razvijanje iscjelitelja.