Kako sam se uvjerio da Bog zaista postoji

Kako sam se uvjerio da Bog zaista postoji

Kako sam se uvjerio da Bog zaista postoji. U ovom emotivnom videu, dijelim svoje osobno iskustvo traženja istine, mira i smisla u životu i kako sam pronašao te odgovore kroz svoje obraćanje. Kao ateist koji je sve životne situacije, izazove i teškoće pokušao objasniti racionalno i znanstveno živio sam svoj cijeli život.

Svjetski i globalni događaji unazad četiri godine promijenili su život svakog pojedinca. Pokušao sam naći dogovore kroz znanost i racionalan pristup, ali bezuspješno.

Toliko smrti, patnje, bolesti, lažne pomoći, ograničavanja sloboda, potresa, oluja, poplava, ratova, a odgovori političara, znanstvenika i vjerskih dostojanstvenika toliko bi bili smiješni, da nisu žalosni. Sve to je vrijeđalo i ponižavalo moj um i moj intelekt do te mjere da više nisam vidio smisao i vrijednost čovjeka, pojedinca, skupine ili društva.

Svakodnevno sam gledao i još gledam kako nas okružuje nešto strašno sa čim se čovječanstvo još nije susrelo. Na žalost mnogi to još ne primjećuju ili ne shvaćaju

Javno pred nekoliko desetaka osoba sam se obratio našem stvoritelju. Bio sam svakodnevno ustrajan u molitvi da dobijem odgovor i nisam sumnjao u njegovo postojanje, kao niti u mogućnost da me ne čuje. Sumnjao sam samo u sebe kao osobu, da li sam dostojan da dobijem odgovor.

Nakon dva i pol mjeseca moje upornosti stigao je odgovor. Dijelim svoje iskustvo s vama dragi prijatelji nadajući se da će moje iskustvo vama dati neke odgovore i potaknuti vas da drugačije gledate na ovaj svijet i sve ljude oko vas bez obzira na nacionalnost i vjersku pripadnost.

Youtube kanal: OVDJE