Imamo 72 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

Željela bih napisati iskustvo moga muža koji samo i isključivo sluša program GVM radija kada je u mogućnosti, i što, kako on kaže, živi ono što mu govorim da sam čula u emisijama Snagom

srca. Prije nešto više od godine dana na redovnom liječničkom pregledu mužu je ustanovljen povišen krvni tlak, nakon toga upućen je kod specijaliste na pretragama koje su pokazale laganu aritmiju srca a tlak mu je tada bio u vrijednostima 160-195/100-120. Prepisana mu je svakodnevna terapija za srce i jednom na tjedan za tlak.

Obzirom da mu nije na ruku često ići kod liječnice na kontrolno mjerenje tlaka, prije tri mjeseca smo kupili tlakomjer pa je sam počeo kontrolirati i mjeriti tlak nekoliko puta na tjedan u različito vrijeme. Sada su te vrijednosti u rasponima od 106-120/70-85. Terapiju redovno koristi a koncem ovog mjeseca ide na kontrolni specijalistički pregled.

Odnosi sa mužem su drugačiji nego su bili mada se još uvijek povremeno javlja onaj „stari“ u njemu. Ja jesam, osjećam da sam drugačija, hrabrija, lakša u glavi, bezbrižnija, ali ponekad sebe uhvatim kako me pogodi i oslabi njegovo ponašanje. Tada se odmičem, mislim na druge stvari, pokušavam biti praznog uma usmjeravajući misli na bilo što da me veseli.

Sin koji je imao jako izražene alergije svakog proljeća, kihanje, curenje nosa, upale očiju a najgore je bilo gušenje, ove sezone je to prošlo puno lakše i što je najvažnije nije bilo gušenja. Radi u školi kao profesor i uz redovne obaveze obavlja još i puno više pa se događa da je u školi po cijele dane, ravnateljica mu je obećala za ovu školsku godinu imenovanje Mentora škole što bi bila određena satisfakcija za sav trud koji ulaže prema svemu što radi. Jedan pomak se dogodio prije nekoliko dana kada je mislio da se zbog školskih obaveza treba ranije vratiti u Zagreb, međutim kada je ravnateljica poslala službeni e-mail obavijest profesorima sa rasporedom dolaska, njegov termin je tri dana kasnije od ostalih.

I na kraju, najvažnije, Berislava poznajem jaaaako dugo, sve što je kazao davno prije točno je tako bilo i tako je. Hvala.

S poštovanjem,

Ljiljana Urek

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec