Imamo 51 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

Dekodiranje srca

Dekodiranje srca se provodi u šest odvojenih dekodiranja. Vremenski razmak između dva dekodiranja ne smije biti veći od trideset dana. Dekodiranje srca je složeni postupak dekodiranja srca nekog pojedinca radi povećanja energetskog potencijala, razrješavanja zdravstvenih, emocionalnih i materijalnih problema.

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka. Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu frekvenciju, izvor života i silu koja nas je stvorila.

Za dekodiranje srca najprije je potrebna želja i pristanak osobe koja želi otvoriti svoje srce. Osoba mora biti sigurna da to želi i treba joj unaprijed objasniti koje su reakcije nakon dekodiranja srca.

Prije samog dekodiranja srca potreban je detaljan razgovor s osobom i otkrivanje njezinog jedinstvenog koda i srčanog ritma. Potrebno se spojiti na frekvenciju izvora, dovesti snagu izvora u srce osobe i osobu povezati s njime.

Za potpuno dekodiranje srca potrebno je izvršiti šest dekodiranja kojima originalnu frekvenciju ( snagu i silu izvora ) dovodimo u srce osobe. Srce se otvara već nakon prvog kontakt tretmana, intenzitet i postotak varira od osobe do osobe. Nakon šestog dekodiranja srce je potpuno dekodirano i na višoj frekvenciji. Kontakt s izvorom i stvaralačkom silom je u punoj snazi i od djelovanja same osobe ovisi kojom će brzinom i snagom taj postotak povećavati.

Nakon dekodiranja srca osoba se educira kako može u svakom podići svoju staničnu frekvenciju, stupiti u kontakt s izvorom i kako dekodirano srce koristiti u raznim situacijama

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec