Imamo 88 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

Hermeščec Heart Power of Healing

Hermeščec Heart Power of Healing

Hermeščec Heart Power of Healing je najjači i najtemeljitiji način alternativnom pristupu liječenja svih vrsta bolesti. Liječenje Power of heart je 2016. godine osmislio i utemeljio Berislav Hermeščec.

Ako je energija koja nas okružuje bioenergija, tada možemo reći da tehnika Berislava Hermeščeca za vrijeme tretmana projicira bioenergiju pet tisuća puta jaču nego kod klasičnog bioterapijskog tretmana.

Power of Heart je način liječenja dekodiranim srcem i temelji se na istraživanjima više svjetskih znanstvenih institucija.

Bioenergy Heart Power of healing je prema klasičnoj bioterapiji bioenergijom uraganski energetski udar. Energija se osjeća u svim kontroliranim i nekontroliranim uvjetima.

Tretmani su toliko intenzivni i snažni da baš svatko osjeća tu snagu koja se nalazi okolo i u samoj tretiranoj osobi poput električne struje.

Tretmani se mogu odvijati  i na velikoj udaljenosti od bolesne osobe. Za vrijeme kad se vrši bioterapija, ne mora se biti neposredno uz tretiranu osobu, niti izvoditi bilo kakovi pokreti rukama.

 

Svaki dio tijela od kose do nožnog prsta, može se koristiti za projiciranje ove snažne energije, kod koje je najveći problem kako je izkontrolirati prema tretiranoj osobi, a ne kao kod klasične bioterapije da li će je osoba osjetiti.

Ako se ova energija ne kontrolira, gubi se ravnoteža. Nekontroliranim pokretom se osobu može premjestiti ( baciti ) sa jednog na drugo mjesto. Kontrolirano se bilo koju osobu može okrenuti oko njezine osi i u potpunosti kontrolirati svaki njezin pokret, pa i uz njezinu suglasnost je primorati na ples u kojem ona sudjeluje samo na način da dade pristanak, ali nakon danog pristanka nije u mogućnosti kontrolirati pokrete ruku, nogu i tijela.

Osoba se ovom snažnom energijom može zalijepiti za pod u sjedećem ili stojećem stavu i neće se moći sama pokrenuti. Tretirani papir ovom energijom može biti toliko težak da ga ni nekoliko osoba neće moći pomaknuti.

Osobi se može onemogućiti prilazak drugoj osobi, na način da je se zaustavi i u raskoraku s jednom podignutom nogom i da tako ostane do opoziva.

Ista ta energija se može koristiti kao obrana od fizičkog napada, gdje se osoba koja vrši napad zalijepi, baci, izbaci iz ravnoteže ili je se jednostavno pusti da dođe dovoljno blizu jer će energija sama zaustaviti napad u neposrednoj blizini fizičkog tijela. Tom se energijom možete oduprijeti desecima osoba koje će vas gurati i pokušati pomaknuti s mjesta, ali neće uspjeti.

Pravu snagu ove energije potvrđuje da se sve ovo može i na velikoj razdvojenosti terapeuta i tretirane osobe koja može biti stotinama tisuća kilometara.

Kada govorimo o ovim fenomenima ( postoji znanstveno objašnjenje ) tada govorimo o nečemu što je izvodivo kod svake osobe, a ne samo kod nekih. To znači da je terapeut u potpunosti osposobljen najprije izdržati tu ogromnu energiju, zatim je prenositi i usmjeravati te u potpunosti informirati i kontrolirati.

Ovo nema nikakve veze sa hipnozom i telekinezom jer se to sve može učiniti žmireći, sa zavezanim očima, okrenutim leđima prema osobi ili biti u drugoj sobi, drugom gradu, drugoj državi ili drugom kontinentu.
Energija ne gubi snagu i intenzitet bez obzira na odaljenost Berislava i tretirane osobe.

Tom snažnom energijom se može stvoriti vjetar koji će zanjihati krošnje drveća, ili energetski snop koji će razdvojiti veliki oblak na više malih uz istovremeno potpunu kontrolu.

Mogli bi još mnogo pričati na taj način, ali to i nije cilj ove tehnike. To je samo demonstracija snage potrebna ljudskom umu kako bi shvatio i donekle razumio. Prava bit i cilj ove metode je sasvim druge namjere. Kako tu snagu iskoristiti u svakodnevnom životu u rješavanju zdravstvenih problema i svih životnih okolnosti s kojim se danas susreće čovjek.

Za ovakvo ovladavanje ovom energijom uči se i osposobljava dugi niz godina ili cijeli život, ali da bi njezine mrvice mogli koristiti za izlječenje i kontrolu svakodnevnice, dovoljno je odlučiti se za tretmane ili još bolje, za postupak dekodiranja srca.

Za vrijeme i nakon tretmana uvijek se u dobroj atmosferi uz mnoštvo šale i smijeha nešto od te sile demonstrira, pa poneki postanu i vrsni plesači, iako to i sami nisu znali !

 

Razumjeti ću ako i  unatoč ovoliko velikom broju videa na ovim stranicama imate bilo kakovu sumnju da se radi o nekakvom  marketingu, promidžbi, foto montaži ili bilo kakvoj prijevari. Razumijem ako mislite da se radi o nekakvim čudima ili bilo kojoj vrsti mističnosti, ali vjerujte jedino čudo u svemu je vaše neznanje i nepoznavanje istine kako funkcionirate i što vas okružuje. Jedina mističnost i tajna će biti ono neizrečeno, samo  zato što  baš nekima i odgovara da ovo nikad ne vidite, saznate i isprobate.

 

Grand Master Heart Power of Healing
Berislav Hermeščec

 

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec