Imamo 126 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

Beskontaktna snaga u realnoj primjeni beskontaktne borbe

Beskontaktnom snagom možemo zaustaviti i neutralizirati svaku fizički prijetnju na udaljenosti većoj od desetak metara, bez obzira da li je napadač naoružan ili osloboditi žrtvu od napadača, djelujući iz sigurne udaljenosti samo na jednu ili obje osobe u istom trenutku....  opsirnijec

Info

Dragi moj prijatelju,..... Slučajno ili ne,…...došao si na ove stranice i znam da si zbunjen sadržajem i svime što si ovdje zatekao. Prvo što je kod tebe proradilo je tvoj um koji mora o svemu ovom donijet svoj sud, a nakon toga slijedi tvoje vjerovanje, a upravo ono će odlučiti kako ćeš ti doživjeti sve ovo....... Tvoje vjerovanje će biti jedino mjerilo svega ovog ovdje napisanog, a vjerovanje je samo želja i nada usmjerena prema nečemu. Znanje i uvjerenje je nešto sasvim drugo i temelji se na realnom iskustvu svakog pojedinca u odnosu na bilo koju situaciju ili događaj u njegovom životu........ Molim te samo da ne misliš kako ja očekujem da ti u sve to povjeruješ, jer u samom početku sam i ja bio zbunjen i pitao se da li je to moguće...... Iskreno i od srca najsretniji bih ja bio kada ti u svom blagostanju ne bi nikad više morao svratiti na ove stranice, jer meni ne duguješ ništa....... ...Duguješ u svom životu samo samom sebi, ….ali ako ikada u životu budeš imao iskustvo da si razočaran, nesretan, bolestan, usamljen i izigran od svih……sjeti se ovih stranica i svrati...... Svrati,…ali ne s ograničenjem nevjerovanja,…svrati s otvorenošću srca čime ću te ja dočekati i daj sebi još jednu priliku…..NOVO ISKUSTVO - ISTINU!........ Berislav Hermeščec

bioenergija

Bioenergija – chi, prana, životna energija ili univerzalna energija je zapravo jedno elektromagnetsko polje koje se proteže u svemiru, čovjeku, životinjama, biljkama i svemu što je u nama i što nas okružuje...  opsirnijes

bioterapija

Bioterapijabioterapija je ustaljen naziv za alternativnu pomoć drugoj osobi. Kao osnovno sredstvo kod bioterapije se koriste dlanovi i prsti kojima osoba izvodi razne pokrete u neposrednoj blizini bolesne osobe...  opsirnijes

zdravstveni radio

 Zdravstveni radio - GVM Internet radio ponedjeljkom, utorkom i srijedom emitira zdravstveni program. Hermeščec healing methods u emisiji Snagom srca ponedjeljkom za VIP članove teorijski i praktično ...  opsirnijes

lijecenje

Liječenje bolesti je potreba koja nastaje zato što kolektivna svijest i pretjerana osobnost izoliraju pojedinca i odvode ga u stres, depresiju, pad imuniteta i bolest. Saznajte svoja ograničenja kako bi vratili zdravlje...  opsirnijes

Bioterapija i bioenergija - liječenje bioterapijom i bioenergijom

Bioterapijom i bioenergijom do zdravlja

Bioenergijom možemo uspješno i vrlo jednostavno liječiti sve vrste bolesti. Liječenje bolesti se odvija na više različitih razina u bolesnom organu. Bioterapiju može provoditi kao bioterapeut samo osoba koji ima izrazito jak elektromagnetski potencijal u odnosu na oboljelu osobu, čime istu dovodi u rezonanciju tvrdi Grand Master heart healing Berislav Hermeščec.

 

Berislav Hermeščec smatra da se danas sve više osim službene medicine u liječenju raznih bolesti primjenjuju mnoge alternativne tehnike. Vrlo je malen broj autorski autentičnih načina primjene bioterapije, jer se sve uglavnom svodi na kopiranje nečijeg rada. U Hrvatskoj je jako marketinški eksponirana bioterapija po metodi Zdenka Domančića. U posljednje vrijeme Zdenko Domančić je eksponirao velik broj bioterapeuta obavezujući ih na isticanje njegove metode.

 

Bioterapija i bioenergija za liječenje raznih bolesti

Ne postoji bolest i problem u organizmu koji se ne može izliječiti prirodnim putem koristeći bioenergiju i bioterapiju. Problem je što čak i oni koji tobože liječe koristeći ovu suptilnu energiju, nemaju pojma o čemu govore, ne mogu je koristiti u liječenju jer je i sami nemaju dovoljno za sebe.

 

NIJE ISTINA DA SVATKO MOŽE KORISTITI  SVOJE BIOMAGNETSKO POLJE ZA POMOĆ DRUGOJ OSOBI, TO JE ISPRAZNA PRIĆA ONIH KOJI VAM PRODAJU SEMINARE, BEZVRIJEDNE LICENCE i ZERTIFIKATE ZA NOVAC. TAKO SKUPA NAIVNOST NJIH ZAPRAVO TJERA DA DALJE PRODAJU ONO ŠTO NEMAJU !

Srce je izvor života i jedini organ u kojem se očituje i gdje obitava sila koja nas je stvorila. Srce svake osobe ima jedinstvenost ( ID KOD ), a istovremeno ima mogućnost izdizanja iznad

kolektivne svijesti. Unutar našeg života i kolektivne svijesti, jedino srce ima mogućnost povremenog ili trajnog izdizanja iz same kolektivne svijesti, pa time i viši način djelovanja. Srce kao generator električnih impulsa ima 5000 puta veću mogućnost i snagu od elektromagnetskog djelovanja mozga. Srce je jedini organ i jedina mogućnost za direktnu komunikaciju ( molitva, želja, djelovanje) sa silom koja nas je stvorila. Dok je molitva, želja ili djelovanje iz otvorenog srca istog trenutka na realizaciji i ostvarenju u samom Izvoru, svaka misao, sugestija ili autosugestija iz uma je virtualna kreacija koja može, ali najčešće nema nikakvu realizaciju kako na nas tako i okolinu.

Bez obzira na tlak i broj otkucaja, svako srce u svojoj jedinstvenosti ima KOD koji je jedinstven i služi kao identifikacijski broj u dvosmjernoj komunikaciji sa Izvorom.
Komunikacija s Izvorom je dvosmjerna po principu uzrok – posljedica. Mi djelovanjem stvaramo uzrok, a odgovor Izvora dolazi kao posljedica našeg djelovanja.

U srcu se nalazi kompletan zapis našeg DNK sustava i djelovanjem iz srca mi možemo reparirati ili izmijeniti naš DNK i poništiti reptilski DNK.

Emocije kao najdominantnija snaga čovjeka zloupotrebljavaju um i programiraju naše srce stvarajući obrasce djelovanja, ponašanja i reagiranja u svakoj životnoj situaciji. Srce se puni osjećajima koje stvaraju emocije i um do te mjere da u jednoj životnoj dobi osjećamo pritisak, stezanje i određene reakcije koje nam ukazuju na prepunjenost s tendencijom nedostatka samog kapaciteta.

U kasnijoj fazi imamo osjećaj vračanja pritiska iz srca prema grlu, vratu i čelu. Mnogi to opisuju kao jak pritisak poput kamena i često se osjeća pečenje od grudiju do vrata. Taj fizički osjećaj je prvi znak da je kapacitet srca ispunjen i da je potrebno izbaciti nakupljene osjećaje. Ako taj fizički osjećaj duže potraje, može prouzročiti niz fizičkih stanja ( bolesti ). Otvaranje srca je jedini stopostotni način za izbacivanje emocija i misli iz srca, dok sve druge medicinske i alternativne terapije, kao i povećana fizička aktivnost mogu pružiti samo trenutno olakšanje kratkotrajnim blokiranjem misli uz sugestivno djelovanje.

Visoki pritisak, razne srčane bolesti, bolesti štitnjače, razne autoimune i psihičke bolesti samo su neke od bolesti koje su posljedica prepunjenosti srca osjećajima koje su proizvele emocije i um.

Srce je poput računala koje s našim cijelim tijelom, komunicira putem binarnog sustava, provodeći niz najsloženijih operacija u realnom vremenu. Istovremeno se u srce pohranjuju svi prikupljeni parametri vezani za naše psihofizičko zdravstveno stanje.

U zatvorenom srcu mi nemamo mogućnosti utjecati na taj program koji se neprekidno izvršava vršeći bilo kakovu korekciju iz unutrašnjosti ( naše tijelo ), ali niti izvršiti bilo kakvu korekciju i utjecaj izvana.

Složeni program u kolektivnoj svijesti koji se neprestano odvija u našim srcima nalik je na jedan veliki i složeni algoritam čije svakodnevno izvršavanje mi osjećamo kao izmjenu emocija i misli.

U tom začaranom algoritamskom krugu ( petlji ), vrtimo se svakodnevno u krug i nemamo mogućnost izlaza ili neke druge opcije. Fizičkim aktivnostima, meditacijama, osobnim ugađanjima poput konzumiranja hrane, pića, cigareta, gledanja filmova, šopinga i drugih životnih zadovoljština samo za trenutak usporavamo izvršenje tog algoritma, ali ga ne prekidamo i ne reprogramiramo.

bioenergijom

bioterapije

bioterapijom

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec