Imamo 124 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

Beskontaktna snaga u realnoj primjeni beskontaktne borbe

Beskontaktnom snagom možemo zaustaviti i neutralizirati svaku fizički prijetnju na udaljenosti većoj od desetak metara, bez obzira da li je napadač naoružan ili osloboditi žrtvu od napadača, djelujući iz sigurne udaljenosti samo na jednu ili obje osobe u istom trenutku....  opsirnijec

Info

Dragi moj prijatelju,..... Slučajno ili ne,…...došao si na ove stranice i znam da si zbunjen sadržajem i svime što si ovdje zatekao. Prvo što je kod tebe proradilo je tvoj um koji mora o svemu ovom donijet svoj sud, a nakon toga slijedi tvoje vjerovanje, a upravo ono će odlučiti kako ćeš ti doživjeti sve ovo....... Tvoje vjerovanje će biti jedino mjerilo svega ovog ovdje napisanog, a vjerovanje je samo želja i nada usmjerena prema nečemu. Znanje i uvjerenje je nešto sasvim drugo i temelji se na realnom iskustvu svakog pojedinca u odnosu na bilo koju situaciju ili događaj u njegovom životu........ Molim te samo da ne misliš kako ja očekujem da ti u sve to povjeruješ, jer u samom početku sam i ja bio zbunjen i pitao se da li je to moguće...... Iskreno i od srca najsretniji bih ja bio kada ti u svom blagostanju ne bi nikad više morao svratiti na ove stranice, jer meni ne duguješ ništa....... ...Duguješ u svom životu samo samom sebi, ….ali ako ikada u životu budeš imao iskustvo da si razočaran, nesretan, bolestan, usamljen i izigran od svih……sjeti se ovih stranica i svrati...... Svrati,…ali ne s ograničenjem nevjerovanja,…svrati s otvorenošću srca čime ću te ja dočekati i daj sebi još jednu priliku…..NOVO ISKUSTVO - ISTINU!........ Berislav Hermeščec

bioenergija

Bioenergija – chi, prana, životna energija ili univerzalna energija je zapravo jedno elektromagnetsko polje koje se proteže u svemiru, čovjeku, životinjama, biljkama i svemu što je u nama i što nas okružuje...  opsirnijes

bioterapija

Bioterapijabioterapija je ustaljen naziv za alternativnu pomoć drugoj osobi. Kao osnovno sredstvo kod bioterapije se koriste dlanovi i prsti kojima osoba izvodi razne pokrete u neposrednoj blizini bolesne osobe...  opsirnijes

zdravstveni radio

 Zdravstveni radio - GVM Internet radio ponedjeljkom, utorkom i srijedom emitira zdravstveni program. Hermeščec healing methods u emisiji Snagom srca ponedjeljkom za VIP članove teorijski i praktično ...  opsirnijes

lijecenje

Liječenje bolesti je potreba koja nastaje zato što kolektivna svijest i pretjerana osobnost izoliraju pojedinca i odvode ga u stres, depresiju, pad imuniteta i bolest. Saznajte svoja ograničenja kako bi vratili zdravlje...  opsirnijes

Bioterapija i bioenergija - liječenje bioterapijom i bioenergijom

Bioterapijom i bioenergijom do zdravlja

Bioenergijom možemo uspješno i vrlo jednostavno liječiti sve vrste bolesti. Liječenje bolesti se odvija na više različitih razina u bolesnom organu. Bioterapiju može provoditi kao bioterapeut samo osoba koji ima izrazito jak elektromagnetski potencijal u odnosu na oboljelu osobu, čime istu dovodi u rezonanciju tvrdi Grand Master heart healing Berislav Hermeščec.

 

Berislav Hermeščec smatra da se danas sve više osim službene medicine u liječenju raznih bolesti primjenjuju mnoge alternativne tehnike. Vrlo je malen broj autorski autentičnih načina primjene bioterapije, jer se sve uglavnom svodi na kopiranje nečijeg rada. U Hrvatskoj je jako marketinški eksponirana bioterapija po metodi Zdenka Domančića. U posljednje vrijeme Zdenko Domančić je eksponirao velik broj bioterapeuta obavezujući ih na isticanje njegove metode.

 

Bioterapija i bioenergija za liječenje raznih bolesti

Ne postoji bolest i problem u organizmu koji se ne može izliječiti prirodnim putem koristeći bioenergiju i bioterapiju. Problem je što čak i oni koji tobože liječe koristeći ovu suptilnu energiju, nemaju pojma o čemu govore, ne mogu je koristiti u liječenju jer je i sami nemaju dovoljno za sebe.

 

NIJE ISTINA DA SVATKO MOŽE KORISTITI  SVOJE BIOMAGNETSKO POLJE ZA POMOĆ DRUGOJ OSOBI, TO JE ISPRAZNA PRIĆA ONIH KOJI VAM PRODAJU SEMINARE, BEZVRIJEDNE LICENCE i ZERTIFIKATE ZA NOVAC. TAKO SKUPA NAIVNOST NJIH ZAPRAVO TJERA DA DALJE PRODAJU ONO ŠTO NEMAJU !

Prije nego se odlučite za dekodiranje srca morate biti svjesni svih činjenica vezanih za sam postupak i sve ono što slijedi poslije dekodiranja. U postupku dekodiranja i naročito nakon

njega , od vas se očekuje djelovanje i svjedočanstvo kojim svjedočite sami svome umu o novonastalim promijenama.

MORATE BITI SVJESNI

1. Proces dekodiranja srca nije duhovni već fizički postupak.
2. Nakon dekodiranja srca kreću reakcije o kojima svjedočite.
3. Reakcije su normalan proces koji se javlja zbog repariranja DNA.
4. Istina i djelovanje su osnova napretka.

5. Prije ili kasnije ćete se suočiti sa samim sobom.
6. Sami ste odgovorni za svoj napredak, uspone i padove.
7. Ja vas mogu samo pratiti ako djelujete i prihvaćate dobronamjerne savjete i ispravke.
8. Nakon dekodiranja vi imate mogućnost direktnog kontakta sa Izvorom i na vama je kakva će biti ta komunikacija. Ja vam mogu pomoći djelovati, ali samo ako djelujete i prihvaćate dobronamjerne savjete i ispravke srcem, a ne emocijama.
9. Nakon dekodiranja srca polako ćete se susretati sa izazovima i zabludama svojih uvjerenja, vjerovanja, emocija i misli.
10. Sav postupak nakon dekodiranja srca je lagan onoliko koliko ste spremni odbaciti svoju sebičnu osobnost.
11. Sva čudesna izlječenja ili poboljšanja koja dobijete prije i za vrijeme dekodiranja srca su moje djelovanje i dokaz da ste na istini i da sila koja vas je stvorila može sve.
12. Nakon dekodiranja ako ne prihvaćate ili uporno odbijate realnost o kojoj vam govorim, sami sebe dovodite u situaciju da se odvajate od izvora i da će vas kao takve ignorirati u vašoj sebičnoj osobnosti.
13. Nakon dekodiranja srca si ne umišljajte da ste svemogući i da možete nešto poput mene. Možete mnogo i sve kad ste vi u pitanju, ali kad su drugi baš i ne.
14. Ako djelujete ispravno primijetit ćete rezultate vi i okolina oko vas, ali proces nema završetka i imate obavezu stalnog djelovanja, a ne povremeno iz sebične osobnosti.
15. Kroz vaše djelovanje, napredak mogu popratiti s nekoliko ključeva ( KODOVA ) koji će vam olakšati daljnji napredak i pojačati mogućnost bržeg i boljeg djelovanja.
16. kad shvatite da ne napredujete, budite realni da ste pogriješili u djelovanju i ispravite ga kako bi se vratili na realnost ( ISTINU ) i izvor.
17. U osobnosti ako ne prihvatite realnost Izvor će vas jednostavno zaobići jer prepoznaje plus i minus, djelovanje i nedjelovanje, dobro i zlo.
18. Ako se nakon pada pokušate vratiti, bit će jako teško i potrebno mnogo vremena.. Potražite me, ali nakon što odbacite, laž, ego, mržnju, oholost, sebičnost, zlobu i zločestoću. U protivnom je bolje da me više ne kontaktirate.
19. Istinu da li ste svojim djelovanjima na izvoru prepoznat ćete po milosti i darovima koje ćete dobivati ili ne.
20. Moj zadatak je da vam pokažem moć, milost, dobrotu i istinu izvora, a ne da vas nosim, trpim i preuzimam odgovornost za vaše djelovanje, ne djelovanje i neuspjeh zbog prepoznavanja vas od strane izvora i njegovog zaobilaženja.
21. Kad vam pada maska ne navlačite je ponovno na lice jer je ionako bilo viđeno. Bolje ga promijenite djelovanjem.
22. Odbacite osobnost i bit ćete vođeni, ako je ne odbacite bit ćete od strane izvora prepoznati i zaobiđeni.
23. Razmislite dobro o svemu ovom prije nego se upustite u nešto što je tako lako, ali u vašoj osobnosti vam može postati nemoguća misija.

bioenergijom

bioterapije

bioterapijom

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec