Imamo 54 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

Dvostruki tretman bioenergijom

Dvostruki tretman bioenergijom podrazumijeva istovremeni bioenergetski tretman na dvjema osobama. Bioenergija je jedno elektromagnetsko polje i svatko tko se nalazi pod utjecajem tog polja, nalazi se istovremeno i u procesu djelovanja tog bioenergetskog polja.....
opsirnijec

Info

Dragi moj prijatelju,..... Slučajno ili ne,…...došao si na ove stranice i znam da si zbunjen sadržajem i svime što si ovdje zatekao. Prvo što je kod tebe proradilo je tvoj um koji mora o svemu ovom donijet svoj sud, a nakon toga slijedi tvoje vjerovanje, a upravo ono će odlučiti kako ćeš ti doživjeti sve ovo....... Tvoje vjerovanje će biti jedino mjerilo svega ovog ovdje napisanog, a vjerovanje je samo želja i nada usmjerena prema nečemu. Znanje i uvjerenje je nešto sasvim drugo i temelji se na realnom iskustvu svakog pojedinca u odnosu na bilo koju situaciju ili događaj u njegovom životu........ Molim te samo da ne misliš kako ja očekujem da ti u sve to povjeruješ, jer u samom početku sam i ja bio zbunjen i pitao se da li je to moguće...... Iskreno i od srca najsretniji bih ja bio kada ti u svom blagostanju ne bi nikad više morao svratiti na ove stranice, jer meni ne duguješ ništa....... ...Duguješ u svom životu samo samom sebi, ….ali ako ikada u životu budeš imao iskustvo da si razočaran, nesretan, bolestan, usamljen i izigran od svih……sjeti se ovih stranica i svrati...... Svrati,…ali ne s ograničenjem nevjerovanja,…svrati s otvorenošću srca čime ću te ja dočekati i daj sebi još jednu priliku…..NOVO ISKUSTVO - ISTINU!........ Berislav Hermeščec

Bioterapija i bioenergija - bioenergetski tretmani bioterapijom i bioenergijom

Bioterapija i bioenergija - bioenergetski tretmani bioterapijom i bioenergijom. Bioterapije i bioterapiju može provoditi samo bioterapeut koji ima stvarno bioenergiju i bioenergetski potencijal. Svatko posjeduje energetski potencijal, samo je on kod rijetkih nevjerojatno izrazito velik.

Bioterapija i bioenergija

Ovaj web portal ne predstavlja prezentaciju klasične bioenergije i bioterapije sa kakvom se susrećete na tisućama Internet stranica. Zadaća ovog portala je pomaknuti granice ljudskog uma i demistificirati pojam bioenergije koji je prisutan još uvijek, a odgovornost je upravo na onima koji se nazivaju bioterapeuti po bilo kojoj metodi. Usprkos tome što je bioenergija prisutna u svakom čovjeku, još uvijek vlada utopijsko mišljenje da je ona nevidljiva, da ju je teško znanstveno dokazati i ono najgore, da je samo rijetki mogu osjetiti.
Nasuprot tome to istovremeno ne sprječava ogroman broj ljudi da se nazivaju bioterapeutima, tvrdeći da se bioenergija kanalizira i rade tretmane na drugim osobama.
Bioenergetski potencijal zaista posjeduje svaka osoba, životinja i biljka na ovom svijetu, ali upravo taj potencijal svakog pojedinca ograničava ili omogućava u korištenju i primjeni.
NA OVIM STRANICAMA ĆETE SE UVJERITI ŠTO STVARNO ZNAĆI IMATI BIOENERGETSKI POTENCIJAL!

bioenergija

Bioenergija – chi, prana, životna energija ili univerzalna energija je zapravo jedno elektromagnetsko polje koje se proteže u svemiru, čovjeku, životinjama, biljkama i svemu što je u nama i što nas okružuje...  opsirnijes

bioterapija

Bioterapijabioterapija je ustaljen naziv za alternativnu pomoć drugoj osobi. Kao osnovno sredstvo kod bioterapije se koriste dlanovi i prsti kojima osoba izvodi razne pokrete u neposrednoj blizini bolesne osobe...opsirnijes

zdravstveni radio

 Zdravstveni radio - GVM Internet radio ponedjeljkom, utorkom i srijedom emitira zdravstveni program. Hermeščec healing methods u emisiji Snagom srca ponedjeljkom za VIP članove teorijski i praktično ...  opsirnijes

lijecenje

Liječenje bolesti je potreba koja nastaje zato što kolektivna svijest i pretjerana osobnost izoliraju pojedinca i odvode ga u stres, depresiju, pad imuniteta i bolest. Saznajte svoja ograničenja kako bi vratili zdravlje...  opsirnijes

Otvaranje srce se provodi kroz šest etapa odnosno šest nezavisnih otvaranja.

4. otvaranje I. ključ
5. otvaranje II. ključ
6. otvaranje III ključ

I. KLJUČ
Služi sa otvaranje srca i olakšavanja svih napetosti i bolova u grudima.

II. KLJUČ
Služi za spuštanje energije iz gornjeg dijela tijela u donji dio nogu i stopala te za odvođenje viška energije.

III. KLJUČ
Za premošćivanje ograničenja kolektivne svijesti, odnosno za dostupnost izvora pojedincu u momentima kad se pokoleba, kad posumnja i kad nije siguran. Ovaj ključ omogućava osjećaj energije izvora prilikom djelovanja unutar kolektivne svijesti, ali ne i djelovanje izvan kolektivne svijesti.

IV KLJUČ ( nije obavezan )

1. postupak dodjela
2. postupak aktivacija
3. postupak usklađenje

Dodjeljuje se mojom odlukom ( a vašim zaslugama ) osobama koje su s otvorenim srcem i djelovanjima postigle određene rezultate i pred kojima su objektivno zapreke za koje pretpostavljam da bi ih željele rješavati.

Ovo je težak ključ jer je zadnja provjera i nivo u kolektivnoj svijesti. Ovaj ključ svakog pojedinca suočava najprije sa njim samim i cjelokupnom virtualnošću kolektivne svijesti.
Na ovom ključ pojedinac mora razrješavati, sebičnost, ego, dvoličnost, strahove, apatiju, laž, nezadovoljstvo, izbjegavanje, samopouzdanje i sve traume u dotadašnjem životu bez obzira na starosnu dob.

Ovdje pojedine osobe zastanu zauvijek jer se ne žele riješiti ega i sebičnosti. Imaju osjećaj da će odbaciti svoj dotadašnji život i sve godine do tada. Ne žele sebi priznati da su krivo djelovale iz zablude, neznanja, straha ili nečeg drugog.

Većina osoba je razočarana spoznajom, zabludom svojih stavova, strahova i jednostavno tu staje jer to ne želi priznati, najprije sebi, a kamoli drugima.

V. KLJUČ ( nije obavezan )
Ovaj se ključ dodjeljuje osobama koje su uspješno savladale borbu sa svojim egom, sebičnošću i neopravdanom osobnošću. U kolektivnoj svijesti ne možeš biti osoban jer prije ili kasnije podlegneš utjecaju kolektivne svijesti. Na razini iznad kolektivne svijesti nema potrebe za osobnošću jer saznaš da time samo ograničavaš sve dobrobiti i rezultate koje ti je namijenio onaj koji te stvorio. Ovaj ključ povezuje um i srce.
Ovaj ključ vrača realnost i objektivnost uma, te omogućava da pojedinac u svega nekoliko sekundi ili minuta ostvari rezultat u djelovanju koje je namijenio samom sebi. Ovim ključem vrlo brzo ostvarujemo sve što želimo za sebe, a nije u suprotnosti sa drugim osobama.

VI KLJUČ ( nije obavezan )
Ovaj ključ dolazi nakon provjerenog i kvalitetnog djelovanja iz nivoa iznad kolektivne svijesti i omogućava nam da djelujemo na kolektivnu svijest i svakog pojedinca u svim segmentima života. Ovaj ključ ima snagu djelovanja i povezanost srca i uma.

VII KLJUČ ( nije obavezan )
Skraćuje vrijeme djelovanja, osigurava jasno sagledavanje Izvora i procjenu ljudi, situacija i pojava.

Tajna Izvora je ISTINA
Biti na ISTINI znači biti u IZVORU
Biti u Izvoru znači biti u naručju nekog tko nas je STVORIO
Onaj tko nas je stvorio poput je OCA
Otac svom djetetu želi svako dobro i učinit će sve za svoje DIJETE
Budite poput djeteta, jer djeca su ISKRENA
ISKRENOST prema sebi je ISTINA prema drugima.
ISTINA prema Izvoru je Iskrenost prema samom SEBI

bioenergijom

bioterapije

bioterapijom

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec