Imamo 118 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

Beskontaktna snaga u realnoj primjeni beskontaktne borbe

Beskontaktnom snagom možemo zaustaviti i neutralizirati svaku fizički prijetnju na udaljenosti većoj od desetak metara, bez obzira da li je napadač naoružan ili osloboditi žrtvu od napadača, djelujući iz sigurne udaljenosti samo na jednu ili obje osobe u istom trenutku....  opsirnijec

Info

Dragi moj prijatelju,..... Slučajno ili ne,…...došao si na ove stranice i znam da si zbunjen sadržajem i svime što si ovdje zatekao. Prvo što je kod tebe proradilo je tvoj um koji mora o svemu ovom donijet svoj sud, a nakon toga slijedi tvoje vjerovanje, a upravo ono će odlučiti kako ćeš ti doživjeti sve ovo....... Tvoje vjerovanje će biti jedino mjerilo svega ovog ovdje napisanog, a vjerovanje je samo želja i nada usmjerena prema nečemu. Znanje i uvjerenje je nešto sasvim drugo i temelji se na realnom iskustvu svakog pojedinca u odnosu na bilo koju situaciju ili događaj u njegovom životu........ Molim te samo da ne misliš kako ja očekujem da ti u sve to povjeruješ, jer u samom početku sam i ja bio zbunjen i pitao se da li je to moguće...... Iskreno i od srca najsretniji bih ja bio kada ti u svom blagostanju ne bi nikad više morao svratiti na ove stranice, jer meni ne duguješ ništa....... ...Duguješ u svom životu samo samom sebi, ….ali ako ikada u životu budeš imao iskustvo da si razočaran, nesretan, bolestan, usamljen i izigran od svih……sjeti se ovih stranica i svrati...... Svrati,…ali ne s ograničenjem nevjerovanja,…svrati s otvorenošću srca čime ću te ja dočekati i daj sebi još jednu priliku…..NOVO ISKUSTVO - ISTINU!........ Berislav Hermeščec

bioenergija

Bioenergija – chi, prana, životna energija ili univerzalna energija je zapravo jedno elektromagnetsko polje koje se proteže u svemiru, čovjeku, životinjama, biljkama i svemu što je u nama i što nas okružuje...  opsirnijes

bioterapija

Bioterapijabioterapija je ustaljen naziv za alternativnu pomoć drugoj osobi. Kao osnovno sredstvo kod bioterapije se koriste dlanovi i prsti kojima osoba izvodi razne pokrete u neposrednoj blizini bolesne osobe...  opsirnijes

zdravstveni radio

 Zdravstveni radio - GVM Internet radio ponedjeljkom, utorkom i srijedom emitira zdravstveni program. Hermeščec healing methods u emisiji Snagom srca ponedjeljkom za VIP članove teorijski i praktično ...  opsirnijes

lijecenje

Liječenje bolesti je potreba koja nastaje zato što kolektivna svijest i pretjerana osobnost izoliraju pojedinca i odvode ga u stres, depresiju, pad imuniteta i bolest. Saznajte svoja ograničenja kako bi vratili zdravlje...  opsirnijes

Bioterapija i bioenergija - liječenje bioterapijom i bioenergijom

Bioterapijom i bioenergijom do zdravlja

Bioenergijom možemo uspješno i vrlo jednostavno liječiti sve vrste bolesti. Liječenje bolesti se odvija na više različitih razina u bolesnom organu. Bioterapiju može provoditi kao bioterapeut samo osoba koji ima izrazito jak elektromagnetski potencijal u odnosu na oboljelu osobu, čime istu dovodi u rezonanciju tvrdi Grand Master heart healing Berislav Hermeščec.

 

Berislav Hermeščec smatra da se danas sve više osim službene medicine u liječenju raznih bolesti primjenjuju mnoge alternativne tehnike. Vrlo je malen broj autorski autentičnih načina primjene bioterapije, jer se sve uglavnom svodi na kopiranje nečijeg rada. U Hrvatskoj je jako marketinški eksponirana bioterapija po metodi Zdenka Domančića. U posljednje vrijeme Zdenko Domančić je eksponirao velik broj bioterapeuta obavezujući ih na isticanje njegove metode.

 

Bioterapija i bioenergija za liječenje raznih bolesti

Ne postoji bolest i problem u organizmu koji se ne može izliječiti prirodnim putem koristeći bioenergiju i bioterapiju. Problem je što čak i oni koji tobože liječe koristeći ovu suptilnu energiju, nemaju pojma o čemu govore, ne mogu je koristiti u liječenju jer je i sami nemaju dovoljno za sebe.

 

NIJE ISTINA DA SVATKO MOŽE KORISTITI  SVOJE BIOMAGNETSKO POLJE ZA POMOĆ DRUGOJ OSOBI, TO JE ISPRAZNA PRIĆA ONIH KOJI VAM PRODAJU SEMINARE, BEZVRIJEDNE LICENCE i ZERTIFIKATE ZA NOVAC. TAKO SKUPA NAIVNOST NJIH ZAPRAVO TJERA DA DALJE PRODAJU ONO ŠTO NEMAJU !

Osjećaj nije isto što je misao i emocija. Često kad kažem stvorite osjećaj, vi stvorite misao, želju, imaginaciju ili vizualizaciju, što nema nikakve energetske snage i ne može pomoći ni

vama ni bilo kom od vaših bližnjih koji imaju isti DNK. Misao, imaginaciju, želju ili vizualizaciju može stvoriti svatko, onaj koji je prošao dekodiranje srca i onaj koji nije. Mnogo puta ste se uvjerili da je to samo pusta želja i da ne djeluje nikad u životu. To je samo pusta želja koja se nikad ne ostvaruje i koja nema nikakvu snagu i ne postiže rezultat.

Kako stvoriti snažan osjećaj koji liječi i mijenja ?
Da bi stvorili moćan osjećaj morate zadovoljiti nekoliko kriterija.
1. Morate proći proces od šest dekodiranja srca kako bi u potpunosti dekodirali srce i dobili sva tri potrebna ključa.
2. Morate za vrijeme dekodiranja srca i određeni vremenski period nakon, djelovati u skladu s uputama, kako bi u što većem postotku otvorili svoje srce. Pod otvaranjem smatram izbacivanje jakih emocija, loših misli, krivih vjerovanja i uvjerenja te pretjerane osobnosti. Period i intenzitet ovisi od same osobe, ali se u prosjeku kreće od šest mjeseci do godinu dana od osobe do osobe. Samo o vama ovisi koji će postotak otvorenosti imati vaše srce.
3. Morate znati dnevni ID KOD UNIVERZUMA, jer bez njega nemate mogućnost ostvarenja i ne možete ništa postići.

 

SAŽETAK:
Dekodiranje, poznavanje ključeva, djelovanje i saznanje ID KODA za određeni datum.
ID KOD se mijenja svakoga dana i nikad nije isti. ID KOD ću redovito objavljivati pa tako ne morate brinuti. Uvijek ćete znati dnevni ID KOD ako ćete to htjeti.

 

Kako ispravno stvoriti snažan osjećaj koji djeluje?
1. Stanite uspravno licem okrenutim prema sjeveru, formirajte 3. ključ i osjetiti protok energije
    ( potrebno vrijeme ovisi o otvorenosti srca ).

2. Stajati okrenuti prema sjevernoj strani. Lijevu ruku staviti na sredinu grudi
    ( srce ) a desnom lagano energetski u zraku ispred grudiju Početi ispisivati ID KOD. ID KOD je
    uvijek šestoznamenkasti dvocifreni broj. Prvi broj ispisujete okrenuti prema sjeveru, zatim se
    okrećete prema istoku i ispisujete drugi broj, zatim prema jugu i treći broj, zatim prema zapadu
    i četvrti broj, okrećete se ponovno na sjever i ispisujete peti broj ( Za energetsko ispisivanje je
    potrebno izvršiti senzibiliziranje dlanova. Oni koji to žele mogu ih vrlo brzo osposobiti za ovaj
    postupak).

3. Nakon što energetski ispišete 5 brojeva ID KOD-a, desnu ruku stavite na lijevu koja se nalazi na
   sredini vaših grudi. ( time su vam obje ruke na grudima, desna preko lijeve).

4. Držite obje ruke na grudima i imaginirajte ciljani osjećaj otprilike jednu minutu.
5. Prvo od grudiju odmaknite desnu ruku i ispišite šesti KOD, zatim odmaknite i lijevu ruku i držeći
   ciljani osjećaj s obje ruke formirajte 3. ključ.

6. 3. ključ držite ispred svojih grudi oko jednu minutu.
7. Otpustite ciljani osjećaj ( misao ) i formirajte prvi ključ.
8. 1. ključ držite tako dugo dok ne osjetite da je nelagoda iz grudiju nestala.
9. Za kraj formirajte 2. ključ i držite tako dugo dok ne osjetite da ste se u potpunosti povratili
   u sebe.

CIJELI OVAJ POSTUPAK MOŽE POTRATI TRI DO ČETRI MINUTE

 

VAŽNO:
Osjećaj mora biti na način da vi taj ciljani osjećaj osjenčate. Kako bi se vi osjećali da ta osoba trči, a ne kako bi se osjećala ta osoba. To mora biti tako jer vi djelujete, vi projicirate, vi pomažete i zato osjećaj mora biti vezan za vas.

Primjer djelovanja za osobu koju bole koljena da ne može hodati.
4. Stvorite misao i osjećaj kako se vi osjećate kad vidite da ta osoba trči.

 

ID KOD je frekvencija koja je nosioc svega. On je zadužen za sigurnu dostavu ili ostvarenje vašeg ciljanog djelovanja. Kad ga energetski ispisujete vi se zapravo spajate na tu frekvenciju ili najbliži harmonik ( izobličenje ). Onima koji su po struci elektroničari ili elektrotehničari ovaj je princip mnogo jasniji. Želja ili ciljani osjećaj s 3. ključem je poput kvarcnog kristala koji uz pomoć ID KODA oscilira na određenoj frekvenciji, a to je upravo vaš ciljani osjećaj ( želja djelovanja ). Na taj se način stvara jedan inducirani titrajni krug koji se odašilje u prostor i uz pomoć frekvencije ID KODA dolazi do osobe kojoj je osjećaj namijenjen.

Potpun isto kao u analognom prijenosu TV signala od odašiljača do antene TV prijemnika.

Osjećaj možete stvarati za sebe, svoje ukućane ( koji žive i borave s vama ) i osobe u DNK srodstvu bez obzira na udaljenost.

 

TREBALI BI TEŽITI!
Svatko bi trebao biti spreman za 4. ključ i suočavanje sa samim sobom, kako bi došao do 6. ključa. Sa 6. ključem to možete učiniti za svakoga bez obzira na DNK i njegovu udaljenost od vas.

bioenergijom

bioterapije

bioterapijom

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec