Imamo 38 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

Naše srce ima jače elektromagnetsko polje od našeg mozga. Srce je također jači procesor i ima 500 puta veću analitičku sposobnost od našeg uma. Srce je glavni organ svakog pojedinca i

ono se najranije počinje formirati u utrobi majke.

 

Na koji način srce komunicira sa našim tijelom:
- Neurološkom komunikacijom (živčani sustav, kroz transmisiju živčanih impulsa)
- Putem biofizičke komunikacije (putem pulsirajućih valova)
- Biokemijskom komunikacijom (putem hormona i neurotransmitera)
- Energetskom komunikacijom (elektromagnetsko polje)

Srce ima svoj centar procesuiranja koji je moćniji od mozgovnog sustava za procesuiranje... Komunikacija koja se odvija između srca i mozga je dinamična, dvosmjerna i interaktivna. Srce sa svojim procesorom komunikacijski utječe na naš mozak, neurološki, biofizički, biokemijski, energetski i na taj način mijenja sve glavne organe u tijelu, te, u potpunosti, utječe na psihofizičku kvalitetu života....

Polje srca koje se mjeri elektrokardiogramom može se detektirati bilo gdje na površini ljudskog ili životinjsko tijela. To polje se unutar kolektivne svijesti ( kodirano zatvoreno srce ) prostire par metara izvan tijela, u svim smjerovima.

Nakon dekodiranja srca i ciljanog djelovanja koje ima zadatak da nas iz procesuiranja mozgom prebaci na procesuiranje srcem, taj prostor se povećava recipročno postotku otvorenog srca ( postotak procesuiranja ili djelovanja iz dekodiranog srca). Polje srca je frekvencijski modulirano različitim emocionalnim stanjima i kao takvo može prenijeti bilo koju informaciju drugim osobama.

Polje srca je najjači prenositelj informacija između dviju osoba. Bez obzira na prostornu udaljenost između dviju osoba , elektromagnetski signali koje generira srce jedne osobe, trenutno bez vremenske zadrške utječu na mozak, srce i cijeli tjelesni sustav druge osobe, takozvana sinkronizacija. Postotak otvorenosti srca nakon dekodiranja uvjetuje tu prostornu udaljenost i intenzitet sinkronizacije.

Šest dekodiranja srca je zapravo prebacivanje šest prekidača koji nas iz mozgovnog režima procesuiranja prebacuju na srčani režim procesuiranja. Pojedinac je taj koji će svojim djelovanjem u nekom vremenskom periodu sam svjesnom odlukom ili nehotice ( nedjelovanjem) prebaciti jedan ili više tih prekidača natrag iz režima procesuiranja srcem na režim procesuiranja mozgom.

Jedan ili dva prekidača vraćena ponovno na režim procesuiranja mozgom ostavit će nam mogućnost da kroz određeno vrijeme ( borbe, dilema, nedoumica i nedoličnog ponašanja i djelovanja ) ispravnim djelovanjem ponovno ta dva prekidača vratimo u položaj srčanog režima procesuiranja.

Ako vratimo tri prekidača iz režima srčanog procesuiranja natrag na režim mozgovnog procesiranja to je KRAJ ( dvije prilike izvora čitaj dva prekidača).

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec