Imamo 59 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

Naše srce je prvi organ koji se razvio u majčinoj utrobi, naše srce ima jedinstveni kod i ritam otkucaja. Srce je središte naše osobnosti i našeg djelovanja koje je 5000 puta snažnije od

djelovanja našeg mozga. Srce je jedini dio čovjeka koji kad je otvoreno u direktnoj vezi sa izvorom našeg postanka. Srce je generator naših uvjerenja, emocija i misli koje preko djelovanja razmjenjujemo sa našom okolinom i sa samom silom koja nas je stvorila.

Ako je naše srce otvoreno naš izvor u svakom trenutku i na bilo kojem mjestu nas prepoznaje i podržava u našim svakodnevnim nastojanjima i djelovanju.

S obzirom da srce nosi jedinstveni zapis vlasnika, osoba kojoj je transplantirano, poprima navike i osobine prethodne osobe, što je dokaz da su sve bitne informacije o nama pohranjene u našim srcima.

 

Sretno sa svojim srcem !

Naše djelovanje u životu nastaje generiranjem osjećaja u našem srcu, emocije i misli su samo pokretač, a snaga djelovanja proizlazi iz srca.

Samo u srcu možemo pokrenuti proces ozdravljenja, proces promijene i proces kreiranja svega što poželimo. Ako nam je zatvoreno srce nemamo ni jedan posto mogućnosti za ozdravljenje od najtežih bolesti.

 

NAPOMENA:
Pod otvorenim srcem ne podrazumijevam, veselost, srdačnost, ležernost i ostala uvriježena mišljenja o nečijoj otvorenosti. Pod pojmom otvorenog srca isključivo mislim na vezu srca sa izvorom života ili silom koja nas je stvorila i dvosmjernu komunikaciju koja proizlazi iz te otvorenosti. Upravo ta dvosmjerna komunikacija iscjeljuje najteža oboljenja i ispunjava nam sve ono što tražimo!

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec