Imamo 60 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

U šest kontakt tretmana vaši osjećaji će se mijenjati ovisno o snazi izvora koja se mijenja i nije svaki dan istog intenziteta i snage. Zbog čega se snaga mijenja nije bitno u ovom trenutku. Za

vrijeme i nakon završetka procesa dekodiranja srca u vama će se pojavljivati naleti vrućine i povećat će se cirkulacija u vašem organizmu. Osjećaj transa, vrtoglavice, ljuljanja otežanosti nogu, zijevanje, intenzivan umor, spavanje u intervalima, probadanja u grudima, znojenje, žarenje i crvenilo na dlanovima samo su neke od popratnih pojava dekodiranog srca koje se otvara prema izvoru.

Intenzivni snovi koji se pojavljuju u nekoliko noći za redom, a u kojima sanjate umrle osobe iz kruga obitelji i prijatelja. Ovi snovi su intenzivni, ali nisu noćne more i objasnit ću zašto ih sanjate.

Kako na nebu tako i na zemlji je pravilo koje se manifestira tijekom snova. Duše osoba koje su napustile ovozemaljski svijet žive i dalje oko nas i tamo gore. Naša ograničenost je zapreka za bilo kakvom komunikacijom sa njima.

Kad dekodiramo srce i spojimo se s izvorom, nestaje naše ograničenosti vremenom i prostorom pa nam one to daju na znanje.

Nestaju nam bolovi u leđima i kralježnici, oslobađamo se strahova, depresija, potištenosti, neizvjesnosti i strahova od materijalnih ovisnosti, pokreće se lančani proces samoizliječenja svih bolesti od kojih bolujemo, mijenja se naš DNA.

Osposobljeni smo kontrolirano djelovati u svakoj situaciji i prilici, ostvarivati svoje snove i želje pod uvjetom da ne štete drugim osobama. Izvor nam sklanja zapreke s puta i sami bivamo zatečeni i začuđeni kojom lakoćom prolazimo kroz život. Materijalni svijet i život u njemu dobiva drugu dimenziju, mijenja naš pogled i stvarnu situaciju.

Svojim srcem djelujemo na druga srca i u svojoj okolini stvaramo bolji, humaniji i pravedniji život.

Mislim da sam rekao dosta - OSTALO ISPIŠITE VI !

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec