Imamo 102 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

Nakon što je i Sveta Stolica priznala da je Teorija evolucije u skladu s Biblijom, ateisti i agnostici još su više sigurni u prirodnu selekciju i opravdavaju sva svoja djelovanja kao borbom za

opstanak. Zašto u današnje vrijeme moramo raditi selekciju na način da uništavamo one koji su slabiji, zar svatko nema pravo na život. Živimo u vremenu kad ne pečemo kruh više, već lišavamo živote da bi taj kruh dobili mi a ne netko drugi. Izgleda da smo danas ipak bliže teoriji o evoluciji, ali u obrnutom smjeru od onog po Darwinovoj teoriji.

Znanost nas uvjerava da danas ima odgovore na sva pitanja, a nema vjerodostojnu teoriju o samom postanku čovjeka. Znanost je dobra ali nema odgovor na ljudsku patnju, glad, bijedu, ratove, siromaštva, ekološke katastrofe. Znanost ima odgovore na sve ono što je izvan nas, ali nema ni na jedno pitanje koje se odnosi na nas, ljude, čovjeka.

New Age sljedbenici su nas uvjeravali još prije deset, dvadeset godina da svakodnevno meditiraju za mir i dobro, a gle nikad čini nam se u zadnjih pedesetak godina nije bilo gore.

Lijekovi koji su pronađeni, ubrzo su zabranjeni i povućeni s opticaja, a svakodnevno čitamo kako je pronađen novi lijek koji će nas riješiti određene bolesti.

U toj prirodnoj selekciji gledamo samo svoj interes i boli nas briga za onog do nas. Ulicom bezbrižno i bez ikakvih emocija, poput životinja prolazimo kraj osobe kojoj je pozlilo jer žurimo, nemamo vremena zaustaviti se i pomoći joj. Žurimo, da žurimo nezaustavljivo svome kraju, što možda i nije loše s obzirom kako djelujemo i kako se odnosimo prema svemu što nas okružuje.

Svakodnevno progovaramo o nepravdi, ali pojedinačno ništa ne činimo da nešto promijenimo. Ne samo da pasivnim promatranje podržavamo propast već i aktivnim sudjelovanjem radimo protiv bližnjih, susjeda, kolega na poslu, prijatelja i znanaca.

Umjesto da uživamo u zdravlju, miru, sreći i blagostanju, mi se pretvaramo u moderne gladijatore. Uzimamo preko mjere i više nego što nam je potrebno, uzimamo nekom i ono što nam ne treba i nikad nam neće trebati.

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec