Imamo 13 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

Dvostruki tretman bioenergijom

Dvostruki tretman bioenergijom podrazumijeva istovremeni bioenergetski tretman na dvjema osobama. Bioenergija je jedno elektromagnetsko polje i svatko tko se nalazi pod utjecajem tog polja, nalazi se istovremeno i u procesu djelovanja tog bioenergetskog polja.....
opsirnijec

Info

Dragi moj prijatelju,..... Slučajno ili ne,…...došao si na ove stranice i znam da si zbunjen sadržajem i svime što si ovdje zatekao. Prvo što je kod tebe proradilo je tvoj um koji mora o svemu ovom donijet svoj sud, a nakon toga slijedi tvoje vjerovanje, a upravo ono će odlučiti kako ćeš ti doživjeti sve ovo....... Tvoje vjerovanje će biti jedino mjerilo svega ovog ovdje napisanog, a vjerovanje je samo želja i nada usmjerena prema nečemu. Znanje i uvjerenje je nešto sasvim drugo i temelji se na realnom iskustvu svakog pojedinca u odnosu na bilo koju situaciju ili događaj u njegovom životu........ Molim te samo da ne misliš kako ja očekujem da ti u sve to povjeruješ, jer u samom početku sam i ja bio zbunjen i pitao se da li je to moguće...... Iskreno i od srca najsretniji bih ja bio kada ti u svom blagostanju ne bi nikad više morao svratiti na ove stranice, jer meni ne duguješ ništa....... ...Duguješ u svom životu samo samom sebi, ….ali ako ikada u životu budeš imao iskustvo da si razočaran, nesretan, bolestan, usamljen i izigran od svih……sjeti se ovih stranica i svrati...... Svrati,…ali ne s ograničenjem nevjerovanja,…svrati s otvorenošću srca čime ću te ja dočekati i daj sebi još jednu priliku…..NOVO ISKUSTVO - ISTINU!........ Berislav Hermeščec

Bioterapija i bioenergija - bioenergetski tretmani bioterapijom i bioenergijom

Bioterapija i bioenergija - bioenergetski tretmani bioterapijom i bioenergijom. Bioterapije i bioterapiju može provoditi samo bioterapeut koji ima stvarno bioenergiju i bioenergetski potencijal. Svatko posjeduje energetski potencijal, samo je on kod rijetkih nevjerojatno izrazito velik.

Bioterapija i bioenergija

Ovaj web portal ne predstavlja prezentaciju klasične bioenergije i bioterapije sa kakvom se susrećete na tisućama Internet stranica. Zadaća ovog portala je pomaknuti granice ljudskog uma i demistificirati pojam bioenergije koji je prisutan još uvijek, a odgovornost je upravo na onima koji se nazivaju bioterapeuti po bilo kojoj metodi. Usprkos tome što je bioenergija prisutna u svakom čovjeku, još uvijek vlada utopijsko mišljenje da je ona nevidljiva, da ju je teško znanstveno dokazati i ono najgore, da je samo rijetki mogu osjetiti.
Nasuprot tome to istovremeno ne sprječava ogroman broj ljudi da se nazivaju bioterapeutima, tvrdeći da se bioenergija kanalizira i rade tretmane na drugim osobama.
Bioenergetski potencijal zaista posjeduje svaka osoba, životinja i biljka na ovom svijetu, ali upravo taj potencijal svakog pojedinca ograničava ili omogućava u korištenju i primjeni.
NA OVIM STRANICAMA ĆETE SE UVJERITI ŠTO STVARNO ZNAĆI IMATI BIOENERGETSKI POTENCIJAL!

bioenergija

Bioenergija – chi, prana, životna energija ili univerzalna energija je zapravo jedno elektromagnetsko polje koje se proteže u svemiru, čovjeku, životinjama, biljkama i svemu što je u nama i što nas okružuje...  opsirnijes

bioterapija

Bioterapijabioterapija je ustaljen naziv za alternativnu pomoć drugoj osobi. Kao osnovno sredstvo kod bioterapije se koriste dlanovi i prsti kojima osoba izvodi razne pokrete u neposrednoj blizini bolesne osobe...opsirnijes

zdravstveni radio

 Zdravstveni radio - GVM Internet radio ponedjeljkom, utorkom i srijedom emitira zdravstveni program. Hermeščec healing methods u emisiji Snagom srca ponedjeljkom za VIP članove teorijski i praktično ...  opsirnijes

lijecenje

Liječenje bolesti je potreba koja nastaje zato što kolektivna svijest i pretjerana osobnost izoliraju pojedinca i odvode ga u stres, depresiju, pad imuniteta i bolest. Saznajte svoja ograničenja kako bi vratili zdravlje...  opsirnijes

Naš mozak je jedini organ našeg tijela koji je jedinstven i univerzalan u odnosu na svakog drugog pojedinaca, kolektivnu svijest, i univerzum. S pravim razlogom se kaže da si zapravo samo

ono što stvarno misliš...
Naš mozak je podijeljen na tri nivoa preko kojih filtrira pristigle informacije i na temelju ta tri nivoa donosi odluke koje pojedinca pozicioniraju u njegovom životu u odnosu na ljude i pojave.
Uvjerenje, vjerovanje i misao je čimbenik svake odluke koju donosi čovjek.
Svaki od ovih čimbenika ima i svoju suprotnost, ili više njih istovremeno.

mozak

Uvjerenje – utopija
Vjerovanje – zabluda
Misao – osobnost

Ljudski mozak nema realitet u odnosu na sadašnjost, već je samo loša memorija prošlosti, u koju je utkano mnogo osobnosti.
Mozak nema sposobnost realnog boravljenja u sadašnjosti, a još manje u budućnosti. Sve što se odigrava sada, njemu je doduše prezentacijski i iskustveno poznato, ali konačan sud, realitet i podvučena crta dolazi tek kroz neko vrijeme. To je poput sjetve i žetve koja dolazi kao rezultat svega uloženog u prijašnjem vremenu.
U toj interakciji sadašnjeg i budućeg vremena mozak stalno zaostaje jer nema istog trenutka potvrdu ili demanti.
Taj vremenski odmak između sjetve i žetve, najbolje se očitava u svakodnevnom donošenju odluka svakog pojedinca.
Uvjerenje i vjerovanje dobivamo iz kruga obitelji, prijatelja, škole, fakulteta, radnog mjesta, pa samim tim i vrlo malo mogućnosti nam u životu ostaje da budemo drugačiji, tu mislim na pozitivno drugačiji.
Čak i onoj najmanjoj osobnosti svakog pojedinca, utkano je preko 70% kolektivne svijesti.
Vratimo se na mozgu čestu nepoznanicu budućeg vremena. U situaciji kad nema u svojoj memoriji iskustvo iz prošlog vremena, odluku će donijeti pod velikim utjecajem uvjerenja, vjerovanja i pritiska okoline.

 

ZAKLJUČAK:
Dok je čovjek stvarno ono što misli i najčešće je rob svojih misli ili opterećenja prošlosti. Na drugoj strani taj isti čovjek nema mogućnosti da svojim mozgom promijeni svoju stvarnost, uvjeravajući sebe u nešto drugo ili se tjerajući na pozitivno razmišljanje.
Razmišljanje je zapravo amplituda promjene ideja, stavova, zaključaka i odluka, ali samo unutar poznatog iskustva iz prošlosti.
Mislim – da kad ne znaš, da znaš ne bi morao misliti.
Razmišljanje je odraz nepoznavanja i nesigurnosti, a automatizam provjerena rutina u bilo kojem segmentu života sa ostvarenim rezultatom u praksi.

bioenergijom

bioterapije

bioterapijom

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec