Imamo 15 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

Poštovani,
dugi niz godina radim kao bioterapeut. Učenik sam Zdenka Domančića. Puno sam toga vidio u mom radu, ali ovo što Vi radite je nevjerovatno, posebno, i meni osobno vrlo zanimljivo.

Jednostavno, pored ovog mi se moj rad čini smješan. Molim Vas da mi odgovorite na koji način mogu doći do Vas, dobiti učenje, što proći, na koji načun postići cilj i raditi na Vaš način. Cijena naravno nije upitna.
Unaprijed hvala na odgovoru.
S poštovanjem,
Boris

 

Poštovani Borise,
Bioenergiju svi posjedujemo od samog rođenja i razvijamo je tijekom našeg života, pa tako i Vi. Razlika između mene i Vas kao i mene i svake druge osobe je u bioenergetskom potencijalu odnosno snazi bioenergije koju posjedujem, s kojom živim, koju mogu akumulirati i ovisno o potrebi usmjeriti na drugu osobu.

Vi ste kao učenik Zdenka Domančića naučili kako da uđete u bioenergetsko polje druge osobe. Kako da pozitivno ili negativno polarizirati nečije bioenergetsko polje, kao i mnogo drugih stvari. Ja Vam ne držim seminare i ne osposobljavam bioterapeute za rad na drugim osobama. Ja pomažem bolesnim osobama i osposobljavam zainteresirane da potaknu proces samoizlječenja, života na istini i razvoja vlastitog bioenergetskog potencijala. Vaša će odluka kao i svakog drugog pojedinca biti na koji ćete način koristiti taj snažni bioenergetski potencijal. Vi ćete sami odlučiti da li ćete i dalje raditi bioterapiju po metodi Zdenka Domančića ili nekog drugog.

Što se tiče direktno Vašeg pitanja, moj savjet je da prvo učinimo dekodiranje srca i zatim nakon toga povećanje bioenergetskog potencijala. Moram Vam napomenuti da za razliku od seminara gospodina Zdenka Domančića koji ste prošli kroz dva do tri dana, ovdje je to mnogu duže, a opet zavisi o samom pojedincu.

Dekodiranje srca može potrajati od šest mjeseci do godinu dana ovisno o Vašem stanju, a tek nakon toga možete pristupiti povećanju bioenergetskog potencijala.

Ono što je sasvim sigurno je da ćete već nakon 21 dan primijetiti veliku razliku u svom životu i bioenergetski kapacitet kojim raspolažete. Nakon 42 dana kad završite dekodiranje srca osjetit ćete ogroman potencijal, senzibilnost i velike pomake u svom životu. Sve iza 42 dana nakon prvog dekodiranja srca je ispravljanje vaših obrazaca, Vašeg DNK i mnogo toga.

Nakon završetka ćete sami odlučiti da li imate za potrebu koristiti bilo čiju metodu i baviti se profesionalno terapeutskim radom ili ćete jednostavno u svim situacijam jednostavno koristiti sve od mene naučeno.

S poštovanjem i lijep pozdrav,

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec